I DAG:
FILM

Fra balkonen

11. januar 2018
KAN OPLEVES I BIOGRAFER FLERE STEDER I LANDET

FRA BALKONEN tager dig med på en rejse igennem et år i filmskaber Ole Giæver og familiens liv på Borchmannsgate 12A, Oslo, Norge, Europa, Jorden, Universet.

Hvad ville der ske hvis du tog en pause fra den trædemølle vi kalder livet og spurgte dig selv: Hvordan er jeg endt her? Er tingene som jeg havde forestillet mig, at de ville være? Hvordan fortsætter jeg med at leve, selvom jeg ved at solen vil brænde ud og alting omkring mig vil forsvinde?

Ole Giæver viser hverdagslivet i det vestlige Europa med alle dens helligdage, minder, fantasier samt store spørgsmål. Øjeblikket, hvor du ser din datter køre på cykel for første gang, kan vække et væld af følelser i dig og kan føre dig til et sted langt, langt væk. Hjemmevideoer fra din ungdom husker dig på dengang du troede, at du skulle være den nye forsanger i A-Ha. Og når julen nærmer sig, samler du familien og forsøger at skabe nye minder ved at bruge de samme, gamle traditioner.

FRA BALKONEN er en tidslomme fyldt med disse øjeblikke og følelser og inviterer dig til at tænke over dit eget liv og dine valg. En varm, forunderlig og livsbekræftende filmoplevelse.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Premiere:
18. jan 2018 - 8. feb 2018
Film info
Instruktør: Ole Giæver
Manuskript: Ole Giæver
Medvirkende: Ole Giæver, Marte Magnusdotter Solem
År: 2017
Land: Norge
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KUNSTEN AT VÆRE LYKKELIG
Spilleperiode 9. feb - 9. mar
LILLE FRØ
Spilleperiode 13. feb - 17. feb
KEJSEREN
Spilleperiode 7. feb - 2. mar
ARTENS OPRINDELSE
Spilleperiode 7. feb - 22. feb