I DAG:
MUSIK

FUCK JER! JEG RAPPER BEDRE

12. juni 2019
KAN OPLEVES I HELE LANDET

Thomas T udgiver sit debut-soloalbum d. 14. juni

Thomas T, kendt fra Bumsestilen, er aktuel med sin første soloudgivelse, der bærer det dogme at ingen af musikproduktionerne på noget tidspunkt skal forbi andet end en sampler. Dette er atypisk i en genre hvor musikken for tiden ofte er alt for overproduceret og velpoleret.
Som et modspil til tidens trend, vil Thomas med dette projekt forsøge at bringe de rå og støvede elementer tilbage i hiphop.

Kun bevæbnet med en mikrofon, en stor håndfuld kreativitet og en AKAI MPC2500 (i folkemunde kaldet en sampler) hvorpå alle produktionerne er skabt af Thomas T selv.

Udover samfundskritik og historiefortælling er hovedtemaet på pladen en stor langefinger til kollegaer i genren, som lider af en stor mangel på originalitet og kreativitet. Deraf pladens titel "Fuck jer! Jeg rapper bedre!”. Alt dette bliver leveret med battle-attitude selvironi og et glimt i øjet.

Lyden er hverken newschool, oldschool, eksperimenterende, eller med en snert af elektronisk, rock eller det ene og det andet. Bare simpel original hiphop som det bør lyde!

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
14. juni 2019
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar