I DAG:
SCENE

THE ROCKY HORROR SHOW

21. april 2019
KAN OPLEVES I AARHUS

KULTMUSICALEN, DER GÅR GRASSAT I GLAMROCK OG GAVMILD EROTIK

THE ROCKY HORROR SHOW er en djævelsk underholdende hyldest til science fiction og ufrivilligt morsomme B-gyserfilm. Musicalen er skabt af Richard O’Brien og danser af sted på plateausko og musikalsk kærlighed til 50’ernes rockabilly tilsat 70’ernes glamrock.

Figurer og handling er samplet fra gyserkataloget og Outer Space. Parret Brad og Janet farer vild i en stormfuld skov og strander på et mindre slot, hvor Riff Raff, den skumle butler med pukkelryg, byder dem ind. Her huserer Dr. Frank-N-Furter – spillet af Aarhus Teaters Jacob Madsen Kvols - som i bedste Frankenstein-stil afslører sit nykreerede monster, den perfekte og smukke Rocky Horror.

Kultmusicalen svømmer i seksuel flertydighed. Som når Dr. Frank-N-Furter kommer til syne i dameundertøj, netstrømper, rød læbestift og goth-makeup og får det unge par til at besvime med sangen ”Sweet Transvestite”.

Det oser af sex, og der bliver leget med alle hetero-, homo- og biseksuelle positioner med tydelige referencer til 70’ernes glamrock-idoler som David Bowie og Marc Bolan. Frivolt, fjollet, uhørt og uhøjtideligt på samme tid. Men først og fremmest er det et monstrøst og rock’n’roll-gyngende udstyrsstykke med masser af dans og hitperler, der går lige i g-strengen: ”Time Warp”, “Touch-A-Touch-A-Touch-A-TouchMe”, “Hot Patootie – Bless My Soul” og “Dammit, Janet!”.

Musikken er arrangeret af kapelmester Jens Helleman og spilles live, når Aarhus Teaters forførende hold af skuespillere og dansere går ”Rocky Horror”-amok.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
3. maj 2019 - 15. jun 2019
Scene info
AF RICHARD O’BRIEN
ORIGINALT KOSTUMEDESIGN SUE BLANE
MUSIKALSKE ARRANGEMENTER RICHARD HARTLEY
YDERLIGERE MUSIKALSKE ARRANGEMENTER SIMON BECK
OVERSÆTTELSE MATHIAS FLINT
TEATERFORLAG NORDISKA APS KBH

ISCENESÆTTELSE MOQI SIMON TROLIN
SCENOGRAFI & KOSTUMEDESIGN IDA MARIE ELLEKILDE
KOREOGRAFI OG STAGING BIRGITTE NÆSS-SCHMIDT
KAPELMESTER & ARRANGØR JENS HELLEMANN
LYSDESIGN MATHIAS HERSLAND
LYDDESIGN LARS GAARDE

MEDVIRKENDE JACOB MADSEN KVOLS, MARIE MARSCHNER, MATHIAS FLINT, SIMON MATHEW, SOFIA NOLSØE, HOLGER ØSTERGAARD, KJARTAN HANSEN, NANNA CECILIE BANG, ANDERS BILBERG, MARY JACOLBE, LUC BORIS ANDRÉ KOUADIO, MORTEN LINDEMANN OLSEN, SIMON GLÆSEL, DINA FIE LORENTZEN, STINE ANDERSEN

MUSIKERE SØREN BIGUM, PETER HELLEMANN, MICHEL BOCK SVANE, JOHAN TOFTEGAARD KNUDSEN, JENS HELLEMANN
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
HATTEJAGTEN
Spilleperiode 21. sep - 18. okt
SKAM 3
Spilleperiode 19. sep - 1. jan
FANNY OG ALEXANDER
Spilleperiode 16. sep - 5. okt
MR. MARMALADE
Spilleperiode 27. apr - 22. maj