I DAG:
SCENE

BLOOM

18. januar 2022
KAN OPLEVES I AALBORG

Kristján Ingimarsson besejrede verden med actionkomedien BLAM! som havde premiere i 2012 og har turneret lige siden. Med BLOOM tager Ingimarsson livtag med nutidens kvinder, deres kraft og humor, og de universer, de skaber om sig.

BLOOM er en undersøgelse af kvindens væsen i 2021. De kvindelige medvirkende har selv været med til at skabe forestillingens materiale og udtryk, og grinagtige pinligheder blander sig med hjerteskærende skrøbelighed og rå power. Tro mod Kristján Ingimarssons frygtløse, fysiske spillestil, kaster de fem kvinder sig både ud i halsbrækkende stunts og indadvendte, undersøgende momenter.

BLOOM er et ordnet kaos, en ny slags scenekunst – i en tid, hvor mennesket ikke længere søger indad efter svar og sandheder, men griber UD! Ud i den fysiske verden, og ud efter hinanden. Vi lever i en tid med vilde opbrud og forandringer, både udenpå og indeni – hvor fører vi hinanden hen, og hvordan finder vi humoren i det hele?

Aalborggenserne har i januar 2022 en enestående mulighed for at være de første til at opleve dette brag af en teateroplevelse!
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
25. jan 2022 - 15. feb 2022
Scene info
MEDVIRKENDE
Louise Bonde, Nina Tind, Josephine Reumert Grau, Noora Hannula og Ida Frost
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj
OH HAPPY DAY
Spilleperiode 30. mar - 8. maj
HUDLØS
Spilleperiode 7. mar - 5. apr