I DAG:
SCENE

KAN HVIDE TRÆER GRO

22. november 2018
KAN OPLEVES I KØBENHAVN K d. 28. november

Tag med på en tragikomisk rejse ind under huden på tre mennesker, der kæmper en indre kamp mod de uskrevne regler, som på en gang definerer dem og gør dem fremmed for sig selv.

I et hvidt og klinisk rum tvinges vi mennesker ud fra det mørkeste sorte. Livet er begyndt, men det har længe været i gang. Med alt, hvad vi har af kødeligt og sjæleligt materiale, kæmper vi magtesløst for at finde os selv og vores grænser. Hvornår begyndte vores liv egentligt? Bestemmer vi selv, hvem vi er? I en lysende kasse bokser vores impulsive handlinger og følelser mod de usynlige vægge i os, der fungerer som uskrevne regler. Men er det vores, eller hvis er det - og hvordan er de opstået?

I Kan hvide træer gro følger vi tre mennesker, der er placeret i hverdagens hinder. Mens verden haster afsted, hænger de på med det yderste af neglene og forsøger at forholde sig til deres dirrende eksistens. De gentager det, som de er blevet sat i, mens de drømmer om forandring. Situationer som de ønsker kunne være anderledes, men som de ikke kan slippe.

Kan hvide træer gro er en tragikomisk, stilistisk forestilling skabt af teatergruppen Pavlovs Hunde. I tableauer behandler den menneskets ustyrlige tanker og hverdagstrummerum, og den stiller spørgsmålet: redefinerer vi de strukturer, vi er låst i, eller er vi kun med til at gøre dem tydeligere?

Forestillingen er frit baseret på Peter Mathiesens 'Mænd der elsker mænd', der blev opført under StageLABs Short Play Festival på Xenon i foråret 2018.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
25. nov 2018 - 1. dec 2018
Scene info
Medvirkende
Andreas Dissing Hyttel / Christian Møllegaard / Karoline Juul Christensen / Scenograf og kostumiér:
Nina Helledie / Instruktion: Joakim Skovgaard

Dørene åbner kl. 19:30.
Varighed: 60min.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
50 GRADES OF SHAME
Spilleperiode 22. maj - 23. maj
LYSTSPIL
Spilleperiode 20. maj - 29. maj
IMMORTALITY & GLOBAL SOULS
Spilleperiode 7. maj - 28. maj
TAM/TYK/TATOVERET
Spilleperiode 8. maj - 1. jun