I DAG:
SCENE

Oliver Twist

30. oktober 2017
KAN OPLEVES I ODENSE

Lommetyvene er løs i den medrivende historie om den forældreløse Oliver Twist og hans oplevelser i fattighuset og Londons underverden.

Oliver Twist vokser op i et fattighus under hård disciplin og kummerlige forhold. En dag flygter han til London. I den beskidte og barske storby løber Oliver direkte ind i armene på en lommetyvebande af hjemløse drenge, som ledes af skurken Fagin. Fagin og hans bande forsøger at oplære Oliver i tyveriets og overlevelsens kunst, men det går ikke helt, som de har tænkt sig. På sin vej gennem Londons underverden møder Oliver mennesker, der er blevet hårde som sten i kampen for overlevelse, men det er også her han møder varme og gode viljer, der hjælper ham til at komme ud på den anden side.

OLIVER TWIST bygger på et af engelsk litteraturs mest berømte værker. Charles Dickens tegner et realistisk portræt af Londons undergrund og skildrer nuanceret de mennesker, der lever på bunden af samfundet.

Musiker og komponist Hal Parfitt-Murray har komponeret helt ny musik til forestillingen

OLIVER TWIST anbefales fra ca. 8 år.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
9. nov 2017 - 6. jan 2017
Scene info
Medvirkende: Mikkel Bay Mortensen, Peter Gilsfort, Nicolai Jandorf, Katrine Bæk Sørensen, Joakim Skovgaard, Claus Riis Østergaard, Kristoffer Helmuth, Youssef Wayne Hvidtfeldt, Cecilie Gerberg, Kurt Dreyer, Mette Kjeldgaard Jensen og Hanne Hedelund.


Oversættelse: Jesper Kjær
Iscenesættelse: Madeleine Røn Juul
Scenografi: Catia Hauberg Engel
Komponist og kapelmester: Hal Parfitt-Murray
Lysdesign: Simon Holmgreen
Lyddesign: Rudi Senf
Musikere i forestillingen: Hal Parfitt-Murray, Maren Hallberg Larsen og Villads Hoffmann

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RIVER OF SILVER
Udgivelsesdato 19. okt
CENTAUR
Premiere 11. okt - 11. nov
DAGNY SER RØDT
Spilleperiode 10. okt - 24. okt
SAMMENSVÆRGELSE
Spilleperiode 19. okt - 7. nov