I DAG:
SCENE

Catch me if you can

30. januar 2018
The Musical
KAN OPLEVES I ODENSE

En fascinerende og swingende musical om en charmerende og sympatisk storsvindler.

Drengen Frank Abagnale vokser op i et fint kvarter og går på en dyr privatskole. Lige indtil den dag hans far går konkurs og glansbilledet smuldrer. Forældrene bliver skilt og faren begynder at drikke. Frank Abagnale forsøger sig med lidt småsvindel, og det viser sig, at han har talent for det. Allerede mens han går på high school, indløser han perfekt forfalskede checks for millioner og inden sin 21-års fødselsdag, når han at give sig ud for at være både læge, advokat og pilot. Men kærligheden og lysten til at starte på en frisk indhenter selv den største svindler.

FBI-agenten Carl Hanratty jagter Abagnale. Men i den hæsblæsende forbryderjagt må Hanratty gang på gang se sig snøret. I løbet af forbryderjagten bliver Hanratty også udfordret på sin sort/hvid opfattelse af verden og må indse, at en forbryder ikke bare er et monster.

Den autentiske historie om storsvindleren Frank Abagnale er så utrolig, at den er blevet til både en spillefilm og en prisvindende Broadwaymusical. Nu får musicalen premiere på Odense Teater, hvor rollen som Frank Abagnale spilles og synges af Laus Høybye og Carl Hanratty af Claus Riis Østergaard. Musikken spilles live af Odenses storswingende Tiptoe Bigband.

Forestillingen og sangene opføres på dansk.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
8. feb 2018 - 14. mar 2018
Scene info
Bog af: Terrence McNally
Musik af: Marc Shaiman
Oprindelige tekster af: Scott Wittman and Marc Shaiman

Oversættelse: Henrik Lykkegaard

Iscenesættelse: Rolf Heim
Scenografi: Sisse G. Jørgensen
Musik: Tiptoe Bigband under ledelse af Torben Sminge
Lysdesign: Brian Njie
Lyddesign: Rudi Senf

Baseret på DreamWorks-filmen af samme navn

Medvirkende: Laus Høybye, Claus Riis Østergaard, Anders Gjellerup Koch, Natalí Vallespir Sand, Cecilie Gerberg, Betty Glosted, Peter Gilsfort, Sara Gadborg, Joakim Lind Tranberg, Mikkel Bay Mortensen, Joakim Skovgaard, Niels Skovgaard Andersen, Rasmus Grandt Henriksen, Sofie Akerø, Line Staun Jensen, Terese Agnete Grønbech Christensen og Steffen Hulehøj Frederiksen.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KUNSTEN AT VÆRE LYKKELIG
Spilleperiode 9. feb - 9. mar
LILLE FRØ
Spilleperiode 13. feb - 17. feb
KEJSEREN
Spilleperiode 7. feb - 2. mar
ARTENS OPRINDELSE
Spilleperiode 7. feb - 22. feb