I DAG:
SCENE

Lugten af andre

21. november 2017
KAN OPLEVES I ODENSE

I LUGTEN AF ANDRE tager Teater Momentums ensemble, by Proxy, et blik på ensomheden gennem den ellers lystige og sociale juletids optik. Med humor prøver vi at udskifte tårer med latter, og vi forsøger, om vi sammen tør at erkende ensomheden som et socialt fænomen.

I Norge findes der en frysepizza som hedder Grandiosa. Salget af Grandiosa er aldrig større end på selveste juleaften. Hvordan føles det, at forberede sig til den ultimative sociale og familiefokuserede højtid, når man ikke har nogen at fejre den sammen med?

By Proxy lover julehits, ensomme ønsketænkninger om fællesskab og enspænderens hyldest til eremittilværelsen. Vi drømmer om levende lys på juletræet men tager måske til takke med både plastiklys og plastre.

Det er første gang by Proxy skaber en forestilling i samarbejde med en instruktør. Sammen iscenesætter de originalt materiale, nyskrevet musik og historier fra Odenses befolkning.

Forestillingen indeholder dansk og letforståeligt norsk tale.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
22. nov 2017 - 21. dec 2017
Scene info
by Proxy: Anders Firing Aardal, Matias Askvik, Marthe Sofie Løkeland Eide, David Jensen, Ylva Owren, Heiki Eero Riipinen

Instruktør: Marie Nikazm Bakken

Kostumier: Katrine Hoffmann
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
CENTAUR
Premiere 11. okt - 11. nov
DAGNY SER RØDT
Spilleperiode 10. okt - 24. okt
SAMMENSVÆRGELSE
Spilleperiode 19. okt - 7. nov
OUT OF OUSIA
Opleves fra 21. sep - 17. feb