I DAG:
Vis offentlig profil

Kristina (anmelder)

Alder: 35 år
Stilling: Selvstændig
Uddannelse: STX, UCN.
Om mig selv: Bred smag inden for kunst og kultur - så længe det har dybde, omtanke eller en god idé i sig. Nyder kunst og kultur, både det skæve, skøre og konforme. Udnytter Aalborgs kultur-udbud i stor stil. Nyder mange genrer - alt lige fra Cirkusrevyen til street art til klassisk musik og tilbage igen.

Bedste/værste oplevelser
Kategori Bedste oplevelse Værste oplevelse
Film Der er godt nok mange. Men filmen "Up". Så rørende, intelligent og humoristisk film har jeg ikke set længe. Det må næsten være "The Village" af M. Night Shyamalan. Hold da fest et turn-off.
Musik Uha. TV2 på Skanderborg Festivallen. Ja, jeg ved det godt. Det er lidt kitschy. Alt med Medina, Xander og Christoffer. Måske forstår jeg mig bare ikke på den slags musik (men helt ærligt: "os to og mine lagner"?).
Scene Det meste, der har med absurd-teater at gøre. De små forestillinger, de kejtede, de underspillede, de gennemtænkte, dem med detaljerne. Dostojevskijs "Idioten" på Aalborg Teater. Ikke pga. historien i sig selv - for den kan godt være langhåret, bevares. Men instruktøren havde gjort stykket til noget af det mest søvndyssende, overspillede, forvirrende stykke teater, jeg længe har set.
Tidligere anbefalinger
11-03-2019
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
09-09-2018
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
13-03-2018
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
25-01-2018
Anbefalet film:
Rating:
Overskrift:
16-11-2017
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Twain Walking
Udgivelsesdato 12. apr
Vi maler byen rød: The musical
Spilleperiode 4. apr - 27. apr
Sangen om Oda og Anton
Spilleperiode 7. feb - 8. feb
Waiting Places
Spilleperiode 10. feb - 9. mar