I DAG:
Du kan her ansøge om at blive anbefaler

Tør du skrive din mening og stå ved den? Vil du være med til at teste kulturlivet i Danmark? Og er du 16 år eller derover?

Så bliv anbefaler - og få adgang til gratis oplevelser fra Kulturkongen.dk´s samarbejdspartnere.

Send os din e-mailadresse, og du vil modtage en mail med link til ansøgningsskemaet.

Udfyld ansøgningsskemaet og send det retur.

Har vi brug for anbefalere i dit (nær)område, og bliver du godkendt, får du en adgangskode.

Du kan herefter logge ind - tjekke (Ønske)listen med "Kommende oplevelser" - klikke de oplevelser af som du ønsker at teste - og sende listen ind.

Når du får tildelt en oplevelse, skal du efterfølgende rate oplevelsen (=tildele den et antal kongekroner) samt skrive en anbefaling på min. 70 ord, men selvfølgelig også gerne mange flere :-)

Hvis flere anbefalere ønsker samme oplevelser, trækker systemet lod om hvem der bliver tildelt hvilke oplevelser.

Skriv din e-mailadresse her - og klik på "SEND"
OBS! Har du ikke modtaget en mail inden 5 minutter bedes du tjekke din spam.
E-mail
Persondatapolitik for Kulturkongen.dk

Persondatapolitik for Kulturkongen

1. Generelt

1.1. Denne politik omhandler, hvordan Kulturkongen.dk behandler og indsamler oplysninger om dig.

1.2. Persondatapolitikken gælder for de oplysninger, som du afgiver til os når du opretter en profil og senere i forbindelse med brug af siden.

1.3. Kulturkongen.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kulturkongen.dk er anført på siden under kontakt.

2. Hvilke information indsamler vi, til hvilke formål og hvordan behandler vi dem

2.1. Vi indsamler følgende informationer om dig i forbindelse med din bruger på kulturkongen.dk:
- Almindelige persondata dvs. mobilnummer, e-mail, køn og adresse – disse informationer kan kun ses af administratorer.
- Navn, stilling og alder, der fremgår offentligt på din kulturkongen.dk profil
- Profilbillede, uddannelse, information om interesser og tidligere kulturelle oplevelser – dette er valgfrit at udfylde.

2.2. Vi bruger ovenstående oplysninger til følgende:
- Almindelig persondata bruges i forbindelse med kontakt og at modtage billetter til diverse kulturarrangementer. Dvs. at det kun er kulturkongen.dk’s administratorer og de relevante kulturinstitutioner som kulturkongen samarbejder med, der får adgang til dine kontakt oplysninger. Formålet er at kontakte dig i forbindelse med fremsendelse af billetter eller ændringer ift. arrangementer fx en aflysning.
I forbindelse med fremsendelse af billetter pr. post videregives dine oplysninger til Post Nord.
Desuden bruges din e-mail til at sende dig nyhedsbrev med mulige gratis kulturoplevelser.

- Informationer som alder, stilling, uddannelse, profilbillede og information om interesser og tidligere kulturelle oplevelser fremgår hvis udfyldt, for at andre kan se, hvem du er i forbindelse med dine anmeldelser og derved har et bedre billede om dig, din smag, hvilke(n) målgrupper du bevæger dig indenfor og generelle udgangspunkt for at anmelde.

2.3. Vi behandler kun nødvendige persondata
Vi anvender kun disse persondata til overnævnte formål. Vi sælger ikke dine data til andre parter.

3. Dine rettigheder
3.1. Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, og hvilke modtagere af oplysninger der evt. måtte være.
3.2. Du har ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, du giver i forbindelse med at oprette en profil på kulturkongen.dk. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en e-mail til info@kulturkongen.dk .

4. Sletning og afmelding.
4.1. Du kan til hver en tid bede om, at vi sletter din profil og dermed oplysninger på kulturkongen.dk. Dette gøres ved at sende en e-mail til info@kulturlongen.dk med emnefeltet ”Sletning af profil”
4.2. I tilfælde af, at din profil slettes vil rating og anmeldelsens overskrift stadig fremgå på kulturkongen.dk i forbindelse med tidligere anmeldelser. Anbefalerens øvrige oplysninger vil fremgå som ”ophørt medlemskab” og det vil ikke være mulige at læse anmeldelsen i sin fulde form.
4.3. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Derved slettes din e-mail fra en vores mail-liste, men kan stadig ses af administratorer under din profil. Dette gøres ved at sende en e-mail til info@kulturkongen.dk med emnefeltet ”afmelding af nyhedsbrev.
Vælg kategori:
Vælg region:
LOGIN FOR ANBEFALERE