I DAG:
Anbefaling - Bøger

Skamløst underholdende

De skamløse anbefalet af Jesper Pedersen
24. oktober 2011
Vurdering:
Samlet vurdering:
'De Skamløse' er en meget spændende bog!

Forhenværende kommunaldirektør Uffe Stormgaard har forfattet en god historie om bedrag og skyldfølelse, hvor begreberne 'rigtigt' og 'forkert' bøjes på alle mulige og umulige måder. Tænk at man som hovedpersonen, kommunal økonomichef John Felding, kan overbevise sig selv om, at det er helt okay at modtage 10 millioner kroner under bordet af kommunens største virksomhed.

Når man er vant til store actionfyldte thrillers kan 10 millioner under et lille dansk rådhusbord virke småt og uinteressant, men de realistiske aspekter i 'De Skamløse' er med til at gøre den næsten lige så spændende som sommerens blockbuster. Uffe Stormgaard er selvsagt inde i det kommunale miljø, og selvom der måske er lige lovligt meget formel snak bliver det opvejet af de meget specifikt beskrevne situationer og tanker, som hovedpersonen gennemlever.

Jeg interesserer mig meget lidt for politik (og endnu mindre for kommunalpolitik), og meget af bogen var derfor uforståelig for mig, men historien om mennesket John Felding er helt igennem forståeligt og værd at bruge tid på.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar