I DAG:
Anbefaling - Film

Den Sidste Selvtægtsmand

Code of Honor anbefalet af Thor Kristjan Kidmose
10. december 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg elsker Steven Seagal, dels er han rablende vanvittige og dels er han er voldsom underholdende. Det er dog sjældent noget man direkte kan udlede af samlebånds actionfilmene manden spytter på markedet.

Mandens selvbillede, historieforståelse og tekniske evner farver hver eneste filmprojekt. Han er for folket, mod staten, han er for lov og orden, mod ondskab osv. Men selv hvis du kulle kende til Seagals problemer med FBI, Russiske statsborgerskab, kampsportsevner og kan huske da manden ikke var en voldfed selvfed actionhelt, så vil filmen her ikke give dig meget!

Dog får disse lavbudgetfilm bedre og bedre teknik. Kameraføring og brug af drone kameraer løfter vitterlig det visuelle indtryk. Derudover er der brugt langt flottere locations, props og statister, end jeg længe har set i Seagals spillefilm. Derudover er det den første hvor han måske nok står øverst på rollelisten men stort set ikke optræder i filmen. Hvilket ironisk nok var noget jeg forslog i en filmanmeldelse for mange år siden.

Den får to kongekroner for den tekniske afvikling af skudduellerne og så selvfølge smukke Helena Mattssonn. Se den hvis du elsker B film, se den hvis du selv laver budget film ellers brug den som bordskåner.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SAFE SPACE
Spilleperiode 28. maj - 6. jun
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar