I DAG:
Anbefaling - Film

Hvad ville du gøre med total kreativ kontrol?

Creative Control anbefalet af Jesper Pedersen
23. april 2017
Vurdering:
Samlet vurdering:
Yoga, narkotika, kunstudstillinger – jetsetlivet prætentiøst præsenteret i slowmotion til klassisk musik og så i sort/hvid. Det er for meget for mig.

Præmissen er ellers spændende. I en nær fremtidsverden med gennemsigtige skærme, arbejder David for et smart (duh!) New Yorker reklamebureau. Hans nyeste opgave bliver at markedsføre vr-brillerne Augmenta. De ligner dem, din mormor går med, men de kan tilsyneladende alt! Kampagnens mantra bliver; ”Spørg ikke hvad brillerne kan gøre for dig – hvad kan du gøre med brillerne?” og der tales om den magi, der kan opstå, hvis man giver de rigtige mennesker kreativ kontrol. Hurra, menneskeheden er reddet!

Og hvad kan de så, de briller? Det bliver sgu aldrig rigtigt defineret. David får et par med hjem, og med dem skaber han over tid en 3D-model af sin bedste vens lækre kæreste, som kan sidde overskrævs på ham, mens han onanerer i sofaen om aftenen.

Det ér vældigt morsomt, at David bruger dette stykke revolutionerende teknologi som et sexlegetøj. Og det bliver ikke mindre morsomt, da David i filmens sidste sekunder; fyret, fuld og forladt ringes op af sin gamle chef, der fortæller, at de gerne vil bruge netop denne vinkel i markedsføringen. Så meget for magi! Men vi mangler at forstå alternativet. Jeg vil overbevises om, at disse briller virkelig kunne have reddet verden, før jeg for alvor kan se det ironiske i, at de skal bruges til porno.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SAFE SPACE
Spilleperiode 28. maj - 6. jun
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar