I DAG:
Anbefaling - Film

Dreng møder pige og komik opstår

Playing it cool anbefalet af Thor Kristjan Kidmose
3. marts 2015
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg er vild med Aubrey Plaza i rollen som veninden. Topher Grace er morsom som den kærlighedssyge gay best friend. Michelle Monaghan leveringer af morsomme betragtninger og Chris Evans lidt ubehjælpsom skuespil passer glimmerende til en selvoptaget manuskriptforfatter.

Konstellationerne omkring dreng og pige er klassisk uden at være kedelig. Det er fortsat dreng møder pige, problemer opstår, de får hinanden og en lykkelig slutning truer, men det er den første romantiske komedie jeg har set hvor klicheerne/humoren ikke drukner historien. De mange bifigurer får rum til at definere deres karakter og det giver filmen en hel anden dybde. Dialogen er virkelighedsnær sarkastisk uden at virke overdreven påtaget.

Manuskriptduoen Chris Shafer og Paul Vicknair har tydeligvis har det sjovt med dekonstruktionen af genren og meta tilgangen i filmen fungerer efter min mening. Faktisk er de eneste to ting der vitterlig fejler på denne produktion filmens cover (direkte kopi af anden genrefilm) og den sidste jagt på kærlighed (her er der ligeledes lånt fra lidt for mange andre).Jeg har for længst accepteret at ekstramateriale ikke længere tages alvorlig af filmindustrien og denne DVD har da også kun fundet plads til to trailers og en enkelt selvrosende "bag kameraet" sekvens. De fire kongekroner gives derfor dialogen, komikken og de gode ideer filmen faktisk er fyldt med.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar