I DAG:
Anbefaling - Film

Uforpligtende

Venskab med fryns anbefalet af Jesper Pedersen
28. marts 2011
Vurdering:
Samlet vurdering:
'Venskab med fryns' er som forholdet mellem filmens to hovedpersoner: uforpligtende.
Det er ganske underholdende og lækkert at se på.

Natalie Portman er dejlig som Emma, og Ashton Kutcher er overraskende udholdelig som Adam. De får følge af rigtig mange gakkede bipersoner; familiemedlemmer, venner og veninder, kolleger, samboer og tilfældigt forbipasserende folk med hunde i snor.
Jeg havde ind imellem lidt svært ved at finde rundt i karaktererne, når man blot ser fornavnet poppe op på den iPhone, som i øvrigt konstant er i billedet.
Hvis Apples produkter virkelig er så udbredt i befolkningen, forstår jeg ikke, man behøver reklamere for den længere.
Steve Jobs må i det hele taget have haft pungen oppe af lommen til denne film. Der er flere referencer til nogle af Pixars største succeser.

Filmens højdepunkt kommer cirka halvejs, da det for alvor går op for Adam, at han vil have mere med Emma end blot uforpligtende sex. Han banker på døren midt i Emmas (og hendes samboers) menstruationscyklus med en kassefuld cupcakes og et "period-mix" (♫Keep bleeding, keep keep bleeding love♫)

Som frygtet er der alt, alt for lidt sex i denne "sexkomedie". Det er faktisk begrænset til en få minutters montage ret tidligt - og jeg er mildest talt utilfreds over, at den eneste bare røv i filmen tilhører Ashton Kutcher.

Manglerne i denne film bliver dog opvejet af en reference til den unikke komiker Rick Moranis, som blandt andet medvirkede i instruktøren Ivan Reitmans 'Ghostbusters'-film.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar
DANCE WITH ME
Spilleperiode 28. feb - 21. mar
TATOVERING
Spilleperiode 26. feb - 1. maj