I DAG:
Anbefaling - Film

En skuffende omgang, hvor plathederne stod i kø

Erik Clausen anbefalet af Jette Malling
15. oktober 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg vil indrømme, at jeg var noget spændt på at se et "akademisk show med humoristiske bivirkninger", men spændingen blev under ingen omstændigheder udløst.
Showet var alt andet end akademisk, men til gengæld et gennemført plat og ufiltreret levn fra 70'erne, som Clausen åbenbart hænger godt og grundigt fast i.
Hans åbenlyse modstand til 'det borgerlige Danmark' - som immervæk også er med til at betale hans og andre kunstners folkepension - blev atter hængt ud, og på den konto kunne han så i øjeblikket score nogle billige points i sit show, som totalt manglede en rød tråd, hvor budskabet hører en fjern fortid til, og hvor universet i Erik Clausens liv ikke består af andet end underlivet. Det er sgu både for trist, for sølle og for ynkeligt! Også for en mand, der har passeret de 70, men hvor hovedet ikke fejler noget.
Erik Clausen har lavet mange fine film om den 'den lille mand' - det er det, han kan, og det er det, han skal fremover. Nogen skal stoppe ham i at forsætte med de for ham nedværdigende shows.


Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj