I DAG:
Anbefaling - Film

Pixar gør det næsten igen

Modig anbefalet af Jesper Pedersen
5. september 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
Forventningerne er tårnhøje, når Pixar smider en ny film i biffen. Det har været svært ud fra trailerne at regne ud, hvad 'Modig' ville handle om, og det viser sig da også, at der er elementer i handlingen, det sikkert har været en fordel at skjule. Særligt et element er som taget direkte fra én af Disney-studiets nyeste "klassikere".
Handlingen i 'Modig' er knap så episk, som jeg havde regnet med. Det er egentlig en ret lille film, men den fungerer selvfølgelig på alle planer. Fraværet af en egentlig kærlighedshistorie er bemærkelsesværdigt men velkomment. I den henseende minder 'Modig' en del om Pixars forrige perle; 'Op'.

'Modig' har desværre ikke fået helt så flot en distribution i Danmark, som så mange andre film, hvilket blandt andet har været resulteret i, at jeg kun kunne se denne film på dansk. Jeg var lidt nervøs for Julie Zangenbergs stemme til prinsessen, men hun gjorde det forbløffende godt! Det samme gjorde i øvrigt alle andre stemmer.

'Modig' er selvfølgelig flot udover det sædvanlige. Når jeg ikke giver filmen topkarakter, er det fordi der mangler ét eller andet touch. 'Modig' har ikke helt den samme følsomhed som mange af de andre film har.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar