I DAG:
Anbefaling - Musik

Smittefare

Rockabilly heart anbefalet af Hans Christian Davidsen
13. oktober 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
»I always knew I was rockabilly girl«, synger Tamra Rosanes i indgangsnummeret. Og hun gør det så uforfalsket, at hun slet ikke behøver at synge ordene for at overbevise os.

Nu har hun i flere årtier forsynet den danske musikscene med uforfalsket country-musik, og så kommer dette aldeles velkomne sporskifte. På albummet tackler hun kompetent nogle af rock'n'rollens og rockabilly-musikkens største hits - fra Elvis-nummeret »Don't Be Cruel« over »Be Bop A Lula« med Blue Caps til Little Richard's »Tutti Frutti«.

Albummet er fornemt produceret og arrangeret - sammen med klaverbokser Morten Wittrock og »Den skaldede Kok« på bas. Memphis-lyden ligger rigtig godt i øregangen med gæstemusikere og Johnny Cash-produceren Cowboy Jack Clement, der er med i et par duetter (»It'll Be Me«)

Tamra Rosanes forstår at tilføre andre numre sie egne personlige værdier og det tydeligvis, fordi hun et rigtigt godt greb om og passion for stilen. Hun ejer en sikker intonation og godt gehør. Den smitter altså denne her - man risikerer at få »Rockabilly Fever«.

De to stjerner, der trækkes fra i min samlede vurdering, skyldes primært, at materialet ikke er hendes eget.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun