I DAG:
Anbefaling - Musik

Venstrehåndsarbejde

Frank Ziyanak anbefalet af Hans Christian Davidsen
7. april 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Man glæder sig til at høre, hvad Frank Ziyanak er for én, når han går solo. Specielt efter, at komikeren Brian Lykke karakteriserede Ziyanak som »tyk og træls«, en »slesk type«, der bare prøver at komme i kassen med de damer, han møder på sin vej.

Frank Ziyanak er blandt andet kendt som forsanger i det alternative rockband Wong Boys, og dette er hans solo-debut. Hans numre er generelt pumpet med synthesizer og rytmeboks, og hans tekster bejler ikke ligefrem til pænhedspræmier. Ziyanak er desuden berygtet for at lave ting for hurtigt og ufærdigt. Han har næppe heller brugt megen tid på at stykke musikken sammen til »Familie før musik og penge«.

Med tekster som »Jeg er ikke som de andre, jeg er noget for mig selv« og »Der skal to til en tango«, kan man kun rose ham for at genopfinde den dybe tallerken. Han kommer derfor heller ikke til at lave særlig mange penge på skiven her. Omvendt gør det heller ikke ondt at lytte til ham. Mon ikke han vil kunne høres på et par festivaler, her og der som opvarmningsnavn og til drengerøvsfester i Jylland?
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SAFE SPACE
Spilleperiode 28. maj - 6. jun
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar