I DAG:
Anbefaling - Musik

Heavy af første kaliber

Pretty Maids anbefalet af Hans Christian Davidsen
26. marts 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Pretty Maids ligger ikke på den lade side. Blot et år efter albummet »Motherland« er det internationalt renommerede heavy metal-orkester (nogle gange også blot hardrock-band)fra Horsens ude med en veloplagt og overbevisende opfølger. »Louder Than Ever« hedder albummet, som om man hele tiden skal overgå sig selv i den del af branchen.

Pretty Maids-fans bliver ikke skuffet. Alt er, som det skal være.
Pretty Maids’ 2010-album »Pandemonium« var bandets helt store comeback -efter en længere pause. Både anmeldere og publikum gik nærmest i selvsving af begejstring. Og det smittede af på »Motherland« - og også »Louder Than Ever«, der er stemningsmættet og til tider storladent.

Der er ikke udelukkende tale om splinternye sange, men også om syv genindspilninger er klassiske Pretty Maids-numre fra perioden 1995 og ti år frem - blandt andet »Snakes In Eden« fra 1999-albummet »Anything Worth Doing Is Worth Overdoing« og »Tortured Spirit« fra 2000-skiven »Carpe Diem« i en pletfri eksekvering.

Der er ingen tegn på snigende alderdom, selv om Pretty Maids har været i gang siden 1981. Besætningen er den kendte: Ronnie Atkins (vokal), Ken Hammer (guitar), Rene Shades (bas). Allan Tchicaja (trommer) og Morten Sandager (keyboards).
Det er fortsat voluminøs og svulstig melodisk heavy rock af første kaliber, der leveres. Imponerende.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun