I DAG:
Anbefaling - Musik

You are okay!

ARE WE OK? anbefalet af Hans Christian Davidsen
16. april 2019
Vurdering:
Samlet vurdering:
Aaaahhh - lige hvad man har brug for efter travl dag. At få hjernen blæst ud på den gode måde.

Another Jungle tager skridtet i den rigtige retning siden debutalbummet »Dance Sunshine, Dance«, som jeg også havde fornøjelsen af at anmelde her på Kulturkongen - men hvor jeg nok var lidt nærig med kongekronerne, der endte på tre af slagsen. Jeg var tæt på at give fem denne gang, men sparsommeligheden satte endnu en gang ind. Der mangler lige lidt ud over den gode lyd og den afslappede og sympatiske stemning, som Another Jungle spreder med »Are We OK?«.

Yes, you are okay! Man nyder keyboardfladerne og synthtrommerne - I hvert fald hvis man har lagt sin værste ungdom bag sig.

Vokalen trækkes ikke frem i lydbilledet, men flyder sammen med den øvrige instrumentering - måske lidt med undtagelse af det godt fem minutter lange »Fuzzy«.
Det er alt sammen lækkert og poleret og egner sig til en feel-good-stemning som baggrundsmusik på en café. Man drømmer sig væk med synthesizere, programmerede beats og en fabulerende guitar, der nogle gange kører i ring, uden at det dog generer - for eksempel i instrumentalnummeret »Ebeltoft«.

Et fint mixet album.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun