I DAG:
Anbefaling - Musik

Teknikken fejler ikke noget

Gregers L. Mogstad anbefalet af Hans Christian Davidsen
6. marts 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
Den dansk-norske soulsanger og jazzpianist Gregers L. Mogstad siger om sig selv, at han har den gode lyd på hjerte.
Lyden er da også god på hans første soloalbum, »Impossible«, der er en vedkommende blanding af jazz, soul, funk og rock.

Til gengæld savner man flere gange de gode melodier, som albummet i markedsføringen siges at indeholde. Det tekniske kan der ikke sættes en finger på. Gregers L. Mogstad har en god og sprød soulstemme, og de rytmiske passager i arrangementerne overrasker og spreder en feel good-stemning.

Mogstads lyse og fyldige stemme har personligt udtryk, og han behersker de livlige fraseringer. Numre som »Ambitions«, »Impossible« og »Wake Up Call« er god baggrund til en lørdag formiddag, hvor du rydder op i hytten, eller til at have kørende i rotation, når gæsterne kommer og skal have velkomstdrink - og baggrundsmusikken blot skal sørge for hygge og afslappende stemning. Og de vil sikkert spørge: Hvem er den fyr, der synger?

Jo, han kommer fra Aalborg, har selv komponeret musikken og er uddannet pianist og i sang på The Royal Academy of Music, som musikkonservatoriet også hedder nu om dage - også i Aalborg. Og jeg er sikker på, at den mand kan skabe en ganske sexet stemning ved en koncert et listigt sted. Men om musikken på albummet holder til de mange gentagelser, det tvivler jeg lidt på.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
PEGGY PICKET SER GUDS ANSIGT
Spilleperiode 9. nov - 7. dec
NINNA
Premiere 4. nov - 1. jan
150 METER TIL I MORGEN
Spilleperiode 6. nov - 29. nov
DRONNINGENS CORGI
Premiere 9. nov - 1. jan