I DAG:
Anbefaling - Musik

Thomas Brenneche mangler udtryk

Ingenmandsland anbefalet af Hans Christian Davidsen
21. juni 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
»Hvem er det, du sidder og lytter til der?«, spurgte en musikkyndig ven.
»Ingenmandsland... en fyr, der hedder Thomas Brenneche...«
»Aldrig hørt om ham...«, lød vennens replik.
»Så slå røv og lyt!«

En gang. To gange. Og tre gange, som man jo minimum skal, når man skal anbefale her på Kulturkongen.dk.
Og mange gange flere blev det til i et forsøg på at trænge ind i Thomas Brenneches musikalske univers. For det er ikke kærlighed ved først gennemlytning. Og han er heller ikke et bekendtskab, der bliver hængende.

Instrumentalt er »Ingenmandsland« udmærket håndværk. Passager af sounden minder om The Raveonettes, selv om genren er en anden og langt mere afdæmpet. Der er optakt til noget interessant flere steder på tracklisten. »At løbe med gevær« munder ud i en god guitar med Lars Bech Pilgaard og interessant keyboard med Morten Puper.

Teksterne er gennemsnitlige, og Thomas Brenneches stemme mangler udtryk for at kunne måle sig med det, der ellers er på popmarkedet. Han bliver for kedelig i arrangementer, der ellers er en god idé med. Er du til melankoli og sange om tabt kærlighed og den evige bejler, ja så kan det godt være, du får dét ud af albummet, som jeg ikke fik. Jeg vil dog fremhæve »en sang«, »Uden for din dør« og »At løbe med gevær« som numre, Thomas Brenneche godt kan være bekendt.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun