I DAG:
Anbefaling - Musik

Festlig og frigort

Rockabilly Heart anbefalet af Hans Christian Davidsen
19. oktober 2015
Vurdering:
Samlet vurdering:
Rockabilly Heart fortsætter med »Custom Made«, hvor trioen slap med debut-albummet med samme titel som bandnavnet.

Tamra Rosanes kan synge, og hun mestrer rockabilly og country som ingen anden i kongeriget. Det er som en canadisk ishockeyspiller, der kommer til Danmark og kører med svesken: Hun har fået det ind i blodet i sin nordamerikanske ungdom. Men Den Skaldede Kok og Morten Wittrock spiller godt med og leverer et troværdigt akkompagnement.

Country er hendes musik - og har altid været det. Da hun kom til Danmark som 20-årig, var der ikke den store interesse for country-musikken, og hun måtte synge alt andet for at overleve. Det var først omkring 1990, at interessen voksede. Herefter kunne hun synge al den country, hun havde lyst til.

Der er noget festligt og frigjort over denne indspilning - ja, rytme og glæde i det hele taget. Numrene »Tease Me« og »Love Worn« er to spændende musikalsk sidespring i forhold til resten af materialet på albummet. Og de sørger for en interessant udgang på det hele sammen med farvel-sangen »Don’T Die With The Music In You«.

Rockabilly Heart præsenterer sange om almene og evigt gyldige følelser formuleret bredt i melodier så simple, at man lynhurtigt synger med. Med stemningskift i stemme og arrangementer får Tamra Rosanes og de to musikere flyttet vægten fra den traditionelle countrymusiks rytmiske begrænsninger over på de væsentligste, nemlig sangene selv.

»Custom Made« er en lun og tidløs samling sange.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun