I DAG:
Anbefaling - Musik

Det instrumentale er interessant

A Man From Jupiter anbefalet af Hans Christian Davidsen
1. oktober 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Fire numre er for lidt til at overbevise os om, at der er bredde og potentiale. De fire spor på EP’en »Why They Name Storms After People« er alle til godkendt - især det instrumentale spor. Vokalsporet er gennemgående lidt for fantasiløst anlagt. Sangeren Jeppe Termansen har bestemt en udmærket stemme, men der er for lidt melodi og for lidt variation i de vokale kompositioner.

Det instrumentale univers er det, der gør bandet »A Man from Jupiter« og albummet interessant. I trommespillet gælder det især de overraskende rytmiske forskydninger i grundrytmen. Der er variation og fremdrift og fine brud i betoningsmønstrene.

Der er generel en fin intensitet gennem alle numrene, der har hver deres udtryk, hvor guitar og trommer fylder mest og her og der lader synthesizeren komme til. Jeg hælder egentlig mest til fire kongekroner, men må også sige, at fire numre er lidt for lidt til at kunne vise den gode præstation, der ligger over middel. Derfor i første omgang blot tre. Men jeg vil meget gerne høre mere i fremtiden.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun