I DAG:
Anbefaling - Musik

Lige til Orange Scene

The Battle Of Sinners & Saints anbefalet af Hans Christian Davidsen
23. januar 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
Lidt D-A-D blandet med Volbeat og Hatesphere – så er der serveret Saint Rebel.
Mange vil måske gætte på, at der her er tale om et nyt navn på den danske hard rock-scene, men det er såmænd de tidligere Ermergenza-finalister KoLeN’, der har taget navneforandring. Og det forstår man, for det andet navn var simpelthen for svært at have med at gøre.
Albummet »The Battle Of Sinners And Saints« er et mix af svedig rock blandet med lidt heavy – tydeligt inspireret af nyere amerikansk rock. Melodierne har festival- og radiopotentiale, og håndværksmæssigt er pladen absolut i top.
Allerede i åbningsnummeret »Always Alone« råber forsanger Jonas Kaas »Let’s rock’n’roll!«. Teksten har måske ikke så meget med dette konkrete nummer at gøre. Det er mere en melankolsk-aggressiv sørgesang over det at være alene. Men Jonas Kaas får i hvert fald proklameret, hvad det er, denne skive drejer sig om. Der er respekt for råvarerne i rockmusikken: Guitarer, en rå vokal og trommer, der får en ordentlig omgang med stikkerne.
Kaas har sin personlige vokal, der gør, at »Saint Rebel« ikke blot glider over i en mainstream-grød. Der er masser af energi og vellyd, men om ambitionerne om at nå den udenlandske rockscene (sådan for alvor) kan nås? Det er der nok for megen kendt indflydelse i numrene til.
Albummet har brug for et par gennemlytninger, og det slides ikke så hurtigt op. Er Saint Rebel lige så godt et liveband, burde det kunne få adgang til Orange Scene på Roskilde.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun