I DAG:
Anbefaling - Musik

Et tiltalende syret univers

Persona anbefalet af Hans Christian Davidsen
12. november 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
»Epiphanies of Grandeur« er et album med et unikt udtryk. Bag projektet »Persona« står den tidligere Sort Sol-guitarist Peter Peter (der i virkeligheden hedder Peter Schneidermann) og rocksangerinden Kira Skov kendt fra »Kira and The Kindred Spirits« samt »Kira and The Ghost Riders« - og de har med fælles kompositioner sporet sig ind på en lyd med meget indbydende vokalarrangementer og passager med medrivende og til tider meget komplekst guitarspil.

Der er mørke psykedeliske flader, der har rødder tilbage i 1980ernes punk og new wave. Der er stemningsmættede, abstrakte sange med skæve melodier og et generelt syret univers - særdeles tiltalende.

»The Slur« er et af Personas første numre, der er blevet dubbet en del. Et af albummets bedste numre er »In A Dream«, der er mørk og langstrakt, næsten en ørkenvandring. »Sailor« er en fin sang om udlængsel, og »Hemera« et stærkt elektronisk krydret nummer opkaldt efter den græske mytologis gudinde for dagslys. Her synger Kira Skov med en fascinerende kølig vokal. Fremhæves skal også »On The Dark Edge Of Town«, der er en sørgelig fortælling om et menneske, der drages af det mørke.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
PEGGY PICKET SER GUDS ANSIGT
Spilleperiode 9. nov - 7. dec
NINNA
Premiere 4. nov - 1. jan
150 METER TIL I MORGEN
Spilleperiode 6. nov - 29. nov
DRONNINGENS CORGI
Premiere 9. nov - 1. jan