I DAG:
Anbefaling - Musik

Tag en sækkestol og chill

180 grader virvar anbefalet af Hans Christian Davidsen
18. januar 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
180 Grader Virvar blander på en meget indbydende facon indierock med trip hop og elektronisk musik. Det elektronisk bandkollektiv eksperimenterer med nye former. Som koncertband er 180 Grader Virvar aldeles suverænt – måske er min sympati for denne cd smittet af fra bandets live-optrædener med visuelle oplevelser og gæstemusikere.

Titlen »Choice is [insert words]« refererer ifølge bandet til en forunderlig exit: Leonora Christine fra bandet er gået fra autonom på Jagtvej 69 til at være rettroende muslim. Det »skal have taget hårdt« på bandet, skriver de resterende medlemmer i pressemeddelelsen. Men noget rigtigt svar i den diffuse tekst »We Lost A Friend To Religion« får vi ikke rigtigt. Er de tolerante kede af det – og så alligevel ikke i tolerancens hellige navn? For hvorfor synger de ikke »We Gave a friend To Religion«?

Musikken er generelt indbydende og afslappende. Den inviterer til et telt på Roskilde Festival, hvor man kan chille i nogle sækkestole med en pibe sjov tobak. Hvis man ikke er blevet for gammel til sådan noget.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun