I DAG:
Anbefaling - Musik

Superfestlig - men ikke uden tomgang

Dance with dirt anbefalet af Hans Christian Davidsen
6. marts 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
Nordjyske Stiftstidende beretter om albumaktuelle »Dance With Dirt«, at bandet har spillet et sted, hvor der var plads til 1000 mennesker. Og der kom vist blot et par piger til koncerten.

Det er op ad bakke for et band som dette. De fire mænd i 20erne og 30erne elsker rock'n'roll. Spilleglæden kan hurtigt høres ved gennemlytning af albummet »We Are Dance With Dirt«, og den smitter. Det er bare ikke den genre, der spilles mest på P3 (en radiokanal, der efterhånden sætter standarden for det meste i et så lille land som Danmark).

Nordjyderne spiller ufortyndet rock, der er så fuld af energi, at man så kan bære over med den tendens til tomgang, der også er. Vokalen står i forgrunden, og rocken er superfestlig. Det er den slags, der gør sig langt ude i provinsen, hvor der kan være så stille, at det er fristende at skrue helt op for lyden i højttalerne.

Som Magnus Jacobsen (ja, det er værten fra »Ramasjang«) siger i den obligatoriske promotion-tekst:

»Der, hvor jeg kommer fra, er der marker overalt. Hører du ikke høj musik og drikker bajere, sker der ingenting«.
»Dance With Dirt« er svedig rock med inspiration fra Led Zeppelin, Foo Fighters og Muse nævnt i kronologisk rækkefølge, men dog med knap så megen variation som forbillederne. Her er ingen backtracks eller elektroniske tricks, og det skal de bestemt have ros for. »Dance With Dirt« skal vel høres live.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun