I DAG:
Anbefaling - Musik

Stemningsmættet album

HUMAN SPEED anbefalet af Hans Christian Davidsen
1. november 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
»Human Speed« er et rigtig lækkert mixed album med solidt musikalsk håndværk. Det er fortsat countryrock, der går igennem The Reptones’ musik som en rød tråd med nummeret »Looking For The Door« og titelnummeret »Human Speed« som de mest typiske.

Bandet har skiftet spor i forhold til de tidligere udgivelser, »The Last Call« og »Dead Letter Blues«.
Der er skruet lidt ned for det semi-psykedeliske med lidt flere mainstream-stykker, der instrumentalt og vokalt er super-professionelle, men nogle gange mangler lidt personality ud over håndværket. Åbningsnummeret, »Hard Chair«, begynder for eksempel lidt småkedeligt, men rundes af med en lang og stemningsfyldt guitarekskursion.

Et af de interessante og stærke numre på albummet er »Disco«, hvor forsanger Bo Bech synger med en indbydende dæmpet vokal, der til sidst i nummeret overtages af en smuk saxofonsolo. Det er virkelig et helstøbt nummer.

»Human Speed« er et meget stemningsmættet album med akkorder, der skaber et godt harmonisk grundlag, en indbydende klang og nogle vellykkede motiver og fraser. Der er dog kun enkelte melodier, hvor man vil sige, at de sådan rigtig sidder lige i skabet.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
HOW ARE WE TO FIGHT BLIGHT?
Udgivelsesdato 4. okt
EN SKÆRSOMMERNATSDRØM
Spilleperiode 11. okt - 9. nov
BOLDBANEN
Spilleperiode 6. okt - 12. okt
TOXIS
Udgivelsesdato 18. okt