I DAG:
Anbefaling - Musik

Blot en teaser

STELLA BLACKROSE anbefalet af Hans Christian Davidsen
21. april 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
Den københavnske heavrockgruppe Stella Blackrose udsender i maj 2012 sit andet album, »Death & Forever«, som opfølger på »Kiss The Dirt«. Forud for albummet kan man lytte til teaseren på singlen »Vultures pt II« .
Det er vanskeligt at sige noget kvalificeret om et band og dets vej på grundlag af et enkelt nummer eller en single. Singlen når jo aldrig at afsløre en monotoni, og det kan sagtens være en enkelt teaser, som resten af numrene på det kommende album ikke kan hamle op med.

Men skal der hæftes noget på »Vultures pt II«, så må det være betegnelser som rå energi og habil sangskrivning. Rocken er komprimeret, og Rebecca Louise Armstrong har en forrygende vokal. Selv om Armstrong helt sikkert helst vil være sig selv, så må hun nok leve med, at mange får den noget ældre Kira Skov i tankerne. En kompliment, men måske også en bås, som Armstrong sikkert helst selv gerne vil ud af.

Det bliver spændende at høre, hvad der følger efter på »Death & Forever«. Måske endda den tidligere forsvarsminister Søren Gade – der offentligt har bekendtgjort sin store kærlighed til Stella Blackrose – dukker op fra sit skjul i Holstebro for at gøre reklame for sjællænderne, der fik det store gennembrud i P4’s Rocktogs-konkurrence for et par år siden.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun