I DAG:
Anbefaling - Musik

Nostalgisk og melodisk rock

HELLFIRE OCEAN VOID anbefalet af Thor Kristjan Kidmose
1. februar 2019
Vurdering:
Samlet vurdering:
Den første gennemlytningen henførte min hukommelse til dragende lydspor fra 80ernes store eventyrfilm. Demon Head har i hvert fald skabt et suggestive lydunivers, der vil passe perfekt til enhver fantasy film hvor magi, heltemod og store farer går hånd i hånd. De dragende sekvenser og klangfyldte klaverpassager, virker i hvert fald sådan på denne gamle filmanmelder.

Bandet har banket otte numre sammen til en plade. Der lidt storladent hedder HELLFIRE OCEAN VOID. Ifølge deres facebookside består det af fem medlemmer. Jeg kender dog ingen af gutter bag, men genkendte Sweet Silence Studios, her har Flemming Rasmussen masteret udgivelsen. Opbygningen er klassisk, noget du især vil sætte pris på skulle LP versionen af dette album ramme dine højtalere.

Ufarlig, nostalgi rock med melodiske momenter og kraftfulde opbygninger. Sangteksterne blegner til tider, men helhedsudtrykket er aldrig i ubalance. Jeg tror inspirationen er amerikanske, men de oplagte sammenligninger er for mig europæiske. Hvis du har en forkærlighed for det dystre mørke af den hyggelige slags er dette albummet for dig.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar
DANCE WITH ME
Spilleperiode 28. feb - 21. mar
TATOVERING
Spilleperiode 26. feb - 1. maj