I DAG:
Anbefaling - Musik

Thums up

Freddy and the Phantoms anbefalet af Hans Christian Davidsen
7. august 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Sangeren Frederik Schnoor har taget en kandidatgrad i kulturformidling. Det eneste, han har fået ud af det, er - fortæller han selv - to år i løntilskud.

Så kan han ligeså godt bruge tiden fornuftigt, og det gør han i den grad i bandet »Freddy And the Phantoms«. Det er ren anakronisme, hvad der her leveres: Syrerock fra 1960erne med gode melodilinjer og halm i træskoene. Det er faktisk en stor kompliment, at bandet har varmet op til det amerikanske hillbilly-band Hayseed Dixie. Og nå ja, også for Eagles.

»Times Of the Division« er fyldt med beskidt rock blandet med blues med forvrænget orgellyd, rå riffs og en kompetent vokal. Teksterne handler om, at man i sin søgen efter at finde en identitet skal turde at gå sine egne veje, selvom de måske afviger fra de almindelige og far de sikre valg med pensionsopsparing, hus, vovhund og hvad der ellers følger med.

Nogle vil måske efterlyse lidt mere originalitet, men musikken bliver hængende, for spille, det kan de. Albummets ti numre kan alle hamle op med hinanden. Åbnings- og titelnummeret bliver dog siddende lige uden for trommehinden. Thumbs up!

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
DOPPLER
Spilleperiode 17. jan - 26. jan
NATTERGALEN
Spilleperiode 17. jan - 25. jan
SUN SHIP
Udgivelsesdato 11. nov
SKØNHEDEN OG UDYRET
Spilleperiode 14. dec - 15. feb