I DAG:
Anbefaling - Musik

Spændende debut

I COULD KILL YOU IN A THOUSAND WAYS anbefalet af Hans Christian Davidsen
12. november 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
Spændende debut

Det er et meget spændende musik, Nanna Bech her har udgivet - og sikkert også slidstærkt. Titelnummeret "I Could Kill You In A Thousand Ways" og "Traffic Light" er forsynet med iørefaldende strygerarrangementer. Andre numre som "The Cool" er med guitarakkompagnement som i bedste amerikanske singer-songwriter-tradition. Generelt er instrumenteringen enkel, men virkningsfuld, nogle steder minimalistisk. Men Nanna Bech har en stemmepragt, der sagtens kan bære læsset - faktisk er det helt godt set, at der ikke kommer alt for megen instrumental staffage på sangene.

Brød.9.: Alle sange er følelsesmættede, og i "One Day" har Nanna Bech klonet sin stemme og arrangeret sporene til et indbydende a cappella-nummer med lidt rytme skabt med hænderne. I "Still Here" har hun fået skabt et smukt trestemmigt omkvæd udelukkende med tre forskellige optagelser af egen stemme lagt oven i hinanden.

Mens musikken er blød og behagelig, så skal jeg love for, at der ikke bliver lagt fingre imellem I teksterne. Hør for eksempel I sangen "The Fool": "He ripped her skin off made him a new shirt / He whispered all secrets he knew and then cut off her ears and buried them deep in the dirt".
Lyt selv godt efter teksterne i de andre sange!

Nanna Bech har både komponeret musikken og skrevet teksterne og har Dennis Ahlgreen med på både guitar, bas, percussion og synthesizer. Selv håndterer hun ind imellem klaver og ukulele, mens Kristine Kier Jørgensen spiller smukt violin i et par numre.
Den er en interessant debut.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun