I DAG:
Anbefaling - Scene

Intens oplevelse

EDWARD ALBEE'S HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? anbefalet af Lene Sørensen
20. februar 2022
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte her, så lad mig starte helt fra begyndelsen. I billetlugen blev jeg mødt at en rigtig serviceminded medarbejder der lige ville minde os om ikke st gå efter 2. akt eftersom der var 3 akter i stykket.
Åbenbart havde der været et frafald efter 2. akt ved første forestilling og sikke en skam for dem der gik.

Scenen er i alle 3. akter simpelt og effektfuldt bygget op som Georges og Marthas stue og det er også det eneste der er brug for.

Personligt synes jeg stykket starter lidt langsomt ud, men det bygger på og bygger på indtil man næsten ikke kan holde det ud mere og man må bare vide hvad der skal ske næst.

Man skulle ikke tro at der kan skabes så meget følelse med kun fire skuespillere, men hold nu op de gør det godt og de er virkelig troværdige i de følelser de fremviser.

Jeg vil faktisk gå så langt som at sige at det er lige før stykket skulle komme med en triggerwarning til de mennesker der er traumatiserede af en opvækst med skænderier for hold nu op hvor er skuespillerne dygtige.

Der er ikke langt fra grin og kvikke bemærkninger til gråd og tænders gnidsel - dette kunne i høj grad også mærkes på publikum som lod til virkelig at leve sig ind i det der foregik foran dem.

Det er et langt stykke, men jeg ville ikke undvære det mindste af det. Det er virkelig en helhedsoplevelse som jeg anbefaler at man tager sig tiden til at gå ind og opleve.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
DØDSDANSEN
Spilleperiode 26. nov - 22. dec
KONGERNES FALD
Spilleperiode 26. nov - 6. jan
SKYLD
Spilleperiode 23. nov - 22. dec
OLIVER TWIST
Spilleperiode 19. nov - 22. dec