I DAG:
Anbefaling - Scene

The Survival of the Fittest

Panda affæren anbefalet af Jette Malling
15. februar 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Fire kæmpestore, guldbelagte og særdeles velfortjente kongekroner til "Panda affæren", som er femte del af Grobs projekt DET 6. KONTINENT, men som er det første, der er værd at se. For det er det!

De forrige har været en omgang karikeret og utroværdig lagkagekomik, men her er der tale om et velskrevet og flot fremført stykke dramatik i en flot scenografi af et koldt, stilrent og aflyttet kontormiljø ude i Kina.
Karaktererne er fine og udvikler sig stykket igennem. Det gælder lige fra den beregnende bitch Rikke over den dobbeltmoralske drengerøv Peter til den arrogante og pengestærke kineser, Wang, som har noget, de andre vil have, men som har sin pris og sin agenda.

Jeg vil ikke gå i detaljer med handlingen, men det er vigtige begreber, der er i spil lige fra første færd: tillid og mistillid, magt og magtmisbrug, venskab og fjendskab, idealisme og kynisme, hjælpsomhed og udnyttelse - blot for at nævne nogle af dem.

Darwin har ikke levet forgæves for i denne business-verden er der kun én regel der gælder: the survival of the fittest.
Og hvem der overlever? Svaret får du ikke af mig, men jeg vil på det kraftigste opfordre dig til selv at tage ind på Grob og finde ud af det. Du får en teateroplevelse af de rigtig gode. Måske møder du mig, for jeg skal bestemt se det igen - så godt er det!

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj