I DAG:
Anbefaling - Scene

Magi i luften

UDDRIVELSEN anbefalet af Hanne Løvendahl
22. september 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg er nysgerrigt anlagt, og var for en del år siden på kursus og lære om astrologi samt har også været til clairvoyanceseancer, så jeg kom til teaterforestillingen med åbenhed kombineret med sund fornuft.

Det var magiske 5 kvarter, som startede allerede, da vi fandt hver en hvid kuvert på vores plads, og den indeholdt 3 små stykker blankt papir samt en lille blyant med viskelæder.
Ret hurtigt blev vi bedt om at skrive, hvilken genstand vi mente, der lå i en hatteæske på scenen og senere navnet på en pårørende på en anden seddel.

Efter "ånden i glasset" blev det røbet, hvem der havde skrevet askebæger på sin seddel, og på bagsiden af askebægeret stod hans afdøde morfars navn. Det unge publikum blev overrakt askebægeret, som han skulle tage med sig ud af Prøvehallen, således at uddrivelsen var gennemført.

Magi, aftalt spil eller en blanding? Min ledsager og jeg sad måbende og fulgte afslutningen på forestillingen, og gik bagefter på en café, hvor vi diskuterede det hele over en øl.
Vi blev enige om, at der nok er mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart tror, og ja - det var en fantastisk aften med tankeoverførsel, hypnose, energier i spil, ånder og ???

Suveræn forestilling som jeg varmt kan anbefale.........
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun