I DAG:
Anbefaling - Scene

Fin satire

Mens vi venter på porno anbefalet af Hanne Løvendahl
2. september 2015
Vurdering:
Samlet vurdering:
Lidt frustrerende at skulle bruge 15 min. på at få lov til at se forestillingen. Jeg printer altid bevis ud på, at jeg har fået tildelt at anbefale, og lader teatret beholde printet som dokumentation.
4 personer blev involveret, og kl. 19 fik jeg at vide, at ok - forestillingen var jo som sagt udsolgt, og de havde ikke mig på gæstelisten, men der blev nu sat 2 ekstra stole ind i salen!!!

Nå, men bortset fra den uheldige start for min ledsager og mig, så fik vi da moret os over forestillingen, for ligegyldig hvilken alder, man har, så har man været eller kan komme i tilsvarende genkendelige og halvpinlige situationer.

Dejligt at de 2 skuespillere havde modet til så hudløst ærligt at turde bruge sig selv fuldt ud og vise kroppen frem i mange forskelligartede situationer samt også det at de bare helt naturligt stod inde på scenen og skiftede tøj.

Forestillingen var indimellem lidt gentagende og langtrukken, og lidt replikker forsvandt, da de med munden fuld af nutella talte i telefon sammen, men det morsomme og genkendelige i situationen var der, hvilket trods alt er det vigtigste.

God effekt med alle de filmede indslag på storskærmen samt den enkle brug af "sæt sammen kasser" på selve
scenen.

En god forestilling der får gang i lattermusklerne.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun