I DAG:
Anbefaling - Scene

Kattejammer Rock med VR twist

KATTEJAMMER ROCK anbefalet af Hanne Løvendahl
25. januar 2020
Vurdering:
Samlet vurdering:
Vi husker nok alle Vesterbro Ungdomsgårds plade "Kattejammer Rock", og ellers er det jo nemt via Youtube lige at genopfriske sangene.

Spændende med Teater Vestvoldens tiltag med at inddrage VR, så man placeres lige midt i historien, og får fastholdt opmærksomheden hos især unge, som i forvejen er vant til det visuelle og interaktive.

Vi som publikum fik forskellige oplevelser, for når man tager VR-briller på, er man nødt til at bevæge sig og interagere, for historien er 360 grader, og der er indhold i alle retninger, og netop det faktum giver noget at tale om bagefter.
En skoleklasse er oplagt, men helt klart også familiegenerationer.

En flyttekasse med bl.a. pladen introducerer os til Livas liv gennem f.eks. sangene: "Her i vores gård" og "Mikkels dag"., og vha VR kommer vi helt ind i hovedet på Liva.
Emner som tvangsfjerning af børn, alkohol og pillemisbrug, fraværende forældre krydret med VR, hvor Liva eksempelvist har fortalt om, hvordan hun som barn var tæt på at drukne, og så tager vi VR-brillerne på og "føler" oplevelsen på meget tæt hold.

Flotte sangpræstationer af Cecilie Greiber Alring og Max-Emil Nissen, og ja kort og godt en anbefalelsesværdig forestilling.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun