I DAG:
Anbefaling - Scene

Defekt - eller anderledes og fejlbehandlet.

Defekt anbefalet af Rebekka F
25. april 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Generationerne er konstant nærværende på scenen i stykket DEFEKT på Teater Grob. Det er helt tydeligt, at de sår, som forrige generationer er blevet påført føres videre som ringe i vandet til de næste generationer. Både gennem gener og gennem de psykiske sår, som livet påfører.

Helt konkret vises det i stykket ved, at tre generationer følges på scenen. Selv om det blot er den enkeltes liv, der udspilles, er de andre til stede på scenen. Altid nærværende. Om det er 1956 på Sprogø, i 1986 på Lolland, 2016 i Brønshøj eller 2020 på Nørrebro. Hele tiden ses linjerne og konsekvenserne.

Gennem gennemført og godt skuespil udstilles de måder, vi har behandlet frivole eller anderledes mennesker gennem tiden, og hvad det har betydet både for individet men også for efterfølgerne.

Som tilskuer sidder man tilbage rørt af historierne, det smukke visuelle skyggespil og den rungende bas, der går lige i brystet. Måske kan vi kende noget i os selv. Måske vi tænker på egne generationer. Måske vi overvejer, hvilke behandlingsmetoder der benyttes i dag – og om diagnoser og pillespisning kan sammenlignes med indespærring og sterilisation som behandling af de, som ikke kan passe ind i skabelonen ”normal”.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun