I DAG:
Anbefaling - Scene

Gakket med et hint af alvor

INFLUENCER INFLUENZA anbefalet af Helene Lauritzen
9. februar 2020
Vurdering:
Samlet vurdering:
Vi har godt hørt om det før, mange gange endda - hvordan de sociale medier påvirker os. Men med udgangspunkt i influencernes verden, var det alligevel ikke helt den samme ”sang” der blev ”sunget” i teaterstykket influencer influenza.
Selve scene setupet var egentlig utrolig simpelt. Hvide vægge og ganske få rekvisitter, men med lys og lyd blev der alligevel skabt en tydelig setting. F.eks. synes jeg især om de lamper, der blev trukket ned fra loftet, som kom til at ligne, at de snakkede ind i et kamera. Det fungerede bare super godt! Til at starte med holdt stykket fint en rød tråd, og så blev det ellers gakket. Det var ikke det hele, som jeg helt lige kunne gennemskue hvad tanken var med. Jeg synes dog at pointen med, at influencerne gradvist måtte gå på kompromi med deres egne værdier, for at have succes som influencer, var fremstillet rigtig godt. Selvom det blev gakket og tenderede til mærkeligt så var jeg rigtig godt underholdt hele stykket igennem og salen kluklo.
Jeg synes skuespillerne var helt vildt dygtige, til de roller de hver især spillede. Freja Klint Sandberg spillede rollen som klassisk makeup/modeinfluencer så vanvittig godt! Sådan en influencer er der vist mange af hos der har i vores instragramfeed.
Stykket bruger mange termer som de fleste i min generation er bekendt med, men ældre generationer, eller folk som ikke beskæftiger sig med de sociale medier, tror jeg ville stå en smule af.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar