I DAG:
Anbefaling - Scene

Spotify og radio Luxenborg

SPOTIFY OG RADIO LUXEMBOURG anbefalet af jette nielsen
4. februar 2019
Vurdering:
Samlet vurdering:
Et teater stykke der pirkede til mine ungdomsminder med titlen på stykket. Radio Luxenborg var en fast del af min ungdom.
Jeg er uddannet indenfor salg Radio, Tv og grammofonplader.

Det nye ord Spotify kendte jeg ikke, men fik da lært gennem stykket, hvad det betyder.

Jeg havde store forventninger til stykket og jeg vil sige, jeg blev ikke skuffet. Stykket er jo sammensat af generationer både unge og ældre. Hver har vi vores musik genre at kunne lide, men musik bygger bro mellem mange mange mennesker uanset alder, stand - selv vore sanser bliver også pirret. Stykket fortæller om tidsaldre mellem musik og mennesker, det være sig fra det klassiske, Rock and Roll, dansk top og heavy metal. Og her er der ingen aldresgrænse, alle er med på musikkens fortælling.
Musikken gør noget ved os alle, samhørighed, sprog og smertebehandling er også inde i musikkens verden, selv i sorg kan musikken lindre.

Musik styrker fællesskaber - musiken den største legeplads, der kan forgå meget til musik. Musik skaber glæde.

Jeg vil varmt anbefale at opleve dette teaterstykke, et stykke der er med til at skabe livsglæde, at give os redskaber til bedre, at forstå de forskelige genre indenfor musikkens verden.

Jeg har givet 5 kroner, der var en usikkerhed blandt de medvirkende, de klarede det godt, men usikkerheden tog den sidste krone til max 6 stk.


Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj