I DAG:
Anbefaling - Scene

Bliv ikke bange for 'Rockulven'

Rockulven anbefalet af Jesper Pedersen
11. november 2017
Vurdering:
Samlet vurdering:
Der er lidt 'Dyrene i Hakkebakkeskoven' over det, når de danser rundt i den smukke skovscenografi. Men det minder også lidt om Disneys 'Zootropolis', når temaet om de vilde og de tamme dyr udfoldes med udgangspunkt i den umulige kærlighed mellem gedemor og ulven.

Det handler om de fordomme, vi har til hinanden. Ulven er ond, sådan er det bare - og gedemor er god! Eller hvad? Spørgsmålet er naturligvis, om det hele er så sort og hvidt.

For når gedemor svigter sine børn for at tage til abefest og slikke sig skæv i bjørnenes søde honning... så er det ikke ligefrem the act of a perfect mother, vel?

'Rockulven' handler om omsorgssvigt - men også om euforiserende stoffer, menneskehandel, moderne familiemønstre, transseksualitet og en masse andet, som ikke umiddelbart er for børn. Men præcis som i andre gode eventyr er der et lag for voksne og ét for børn.

'Rockulven' behandler nogle hårde emner, men man behøver ikke være bange... kostumerne, scenografien, den skønne musik og de altid fænomenale skuespillere fra Aalborg Teaters ensemble gør det til en slet og ret underholdende forestilling.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar