I DAG:
Anbefaling - Scene

Fængende og virkelig morsom!

Jeg er min egen kone anbefalet af Christine Sonnich Møller
13. januar 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
Min veninde og jeg havde en fantastisk oplevelse i Riddersalen med forstillingen Jeg er min egne kone!! Omgivelserne passede perfekt til historien om Charlotte von Mahlsdorf(født Lothar Berfelde) - transvestit og ejer af et museum med genstande fra Die Gründerzeit. Historien var virkelig fængende og gribende. Jeg kedede mig ikke på noget tidspunkt. Og det gør det kun bedre at historien er autentisk.
Jakob Højlev Jørgensen leverer en pragtpræstation i monologen, hvor han spiller 35 forskellige roller. Hans portræt af denne specielle "kvinde" er frem for alt virkelig morsomt, men også utrolig rørende. Man får virkelig sympati for denne interessante person og også for Doug Wright - den amerikanske forfatter, der inteviewer Charlotte om hendes liv. Også smukt portrætteret af JHJ. Jeg var virkelig imponeret over JHJ's skift mellem de mange roller. Man var på intet tidspunkt i tvivl om hvilken rolle han snakkede som. Heller ikke når han ind i mellem skiftede virkelig hurtigt, når der foregik en dialog mellem 2 eller 3 personer. Han var bare virkelig skarp i sin mimik, gestik, stemme og hele sit kropssprog.
Scenegrafien var enkel og både lys og lyd og de få rekvisitter var med til at skabe de forskellige rum og steder , så man var helt med hvadenten vi var i et koldt fængsel, et beskyttelsesrum eller i Charlottes stue.
Jeg har intet negativt at sige om forestillingen, men vil anbefale den på det kraftigste. Man får virkelig lyst til at have kendt Charlotte von Mahlsdorf og jeg skal helt sikkert besøge Das Gründerzeit museum, næste gang jeg kommer til Berlin!!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
INFLUENCER INFLUENZA
Spilleperiode 6. feb - 14. mar