I DAG:
Anbefaling - Scene

Kært gensyn med en gammel ven

Den lille prins anbefalet af Thor Kristjan Kidmose
3. november 2017
Vurdering:
Samlet vurdering:
Eventyret om den lille Prins holder fortsat og den spartanske teaterudgave fungerer også, men der ikke tale om andet eller mere end et gensyn med en gammel ven. Prinsen høster fortsat en lang række smertefulde erkendelser i mødet med de fraværende voksne. Kærlighed er fortsat noget der kræver arbejde, kan gøre ondt og som du aldrig kan fastholde.

Teaterudgaven løste de mange planethop på fineste vis og sang sig igennem resten. Jeg havde dog gerne set man brugte mere tid på Rosens og Prinsen forhold op til afrejsen.

Jeg så forstillingen med en bunke børn og desværre også deres forældre. Heldigvis er teaterledelsen rigtig god til at opdrage på forældrene så oplevelsen ikke bliver dårlig for nogle. Jeg så gerne man helt adskilte de to grupper, men der er nok flere forældre som ikke er helt klar til dette. De børn der ikke var udsat for misforstået opdragelse levede sig som altid ind i forestillingen og både vinkede, talte til og med handlingen. Stykket er allerede udsolgt i denne omgang men kommer på besøg igen til efteråret 2018.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar
DANCE WITH ME
Spilleperiode 28. feb - 21. mar
TATOVERING
Spilleperiode 26. feb - 1. maj