I DAG:
Anbefaling - Scene

God - på den unge måde

CARRIE THE MUSICAL anbefalet af Beda Ane Jørgensen
29. oktober 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
Carrie The Musical får fem stjerner af mig.

1. Stjerne går til stilen. Den gav mig associationer til en blanding af traditionel musical, Glee, High School Musical og Grease - hvilket jo er smag og behag. Anden akt bar præg af det mere traditionelle, hvilket faldt mere i min og min ledsagers smag - det virkede ganske enkelt mere overbevisende end den mere unge 1. akt.

2. Musikken skal have en stjerne for sig selv. Den var præcis, intens og ikke mindst forførende. Enkle løsninger til en stor lyd. Det var en sand fornøjelse. Orkesteret var i øvrigt placeret på bagvæggen, fremfor i en orkestergrav, hvilket gjorde, at publikum kunne følge med.

3. Elite Teaters evne til at skabe en gysende stemning - nemlig især i scenerne med "moderen". Alt fra fine kostumevalg, scenografi, lys og lyd - foruden intenst og overbevisende skuespil mellem "moderen" og "Carrie" - STOR stjerne for denne del.

4. Fin fortolkning af Carries telekinesiske udbrud til skoleafslutningsfesten. Jeg havde været spændt på, hvordan dette ville blive løst på en teaterscene - det gjorde Elite Teater rigtig flot.

5. Nogle stærke og fine vokaler, og god sammenhæng mellem disse og selve skuespillet, skal have den sidste stjerne. I det jeg selv er vokalkyndig, får dette selvklart mit fokus. Jeg vil fremhæve "Sue", "Gymnastiklæreren", "Tommy", "moderen" og så selvfølgelig "Carrie".

Alt i alt skal stykket have min anbefaling - det var en fin oplevelse!!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUPERMAGT
Spilleperiode 12. sep - 2. mar
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar