I DAG:
Anbefaling - Scene

Fantastisk underholdning med fængende musik

Rockulven anbefalet af Henrik Faarup
11. november 2017
Vurdering:
Samlet vurdering:
Der er en glad stemning med en humørskabende summen. Grin og fnis fra børn fylder hele teatersalen og jeg fornemmer tydeligt de tårnhøje forventninger, som det unge publikum har til det, der snart skal ske. Der bliver helt stille – og med et fyldes teatersalen med fængende rytmer og glad musik.

Familieforestillingen Rockulven er startet, og jeg må sige, at det er lidt af et festfyrværkeri af musik, glimrende skuespilpræstationer og en fortælling, som er bygget op over Grimms eventyr ”Ulven og de syv gedekid”.

Pludselig er der gået to en halv time – tiden er simpelthen fløjet af sted, og alle publikummer store som små, er blevet underholdt til fulde, og vi forlader Aalborg Teater med en dejlig ”mæt” fornemmelse i kroppen.

Rockulven er en familieforestilling, som på alle måder lykkes med at skabe blændende underholdning for hele familien. Børnene forføres af den eventyrlige fortælling garneret med dejlig musik. Som en del af det lidt ældre publikum, får jeg tillige mental næring fra historien og moralen i teaterstykket. Kort sagt føler jeg at Aalborg Teater igen har ramt plet med en fantastisk forestilling som denne gang formår at underholde og favne hele familien.

Forestillingen er et fantastisk tilbud til hele børnefamilien som ønsker en aften med fortryllende underholdning.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUPERMAGT
Spilleperiode 12. sep - 2. mar
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar