I DAG:
Anbefaling - Scene

Underholdende og humoristisk musikforestilling om Valby før og nu

Valby-Parnasset anbefalet af Hanne Løvendahl
19. december 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
Valby-Parnasset er en flot musikalsk og poetisk forestilling, der afslutter Valby Kunstår 2013, og den henvender sig især til det lidt mere modne og voksne publikum.
Gordon Kennedy er god som "ejendomsmægler"(men lidt vag som konferencier!), der skal prøve at sælge bydelen - det hippe Valby til publikum, og de mange forskellige "gæster", er nutidige medlemmer af Valby-Parnasset.
Vi præsenteres for mange kunstneriske genrer: Ole Boisen synger Tom Kristensens knoglevise, Marie Carmen Koppel & True Gospel Singers: Bless Me og Silent Night, Peter Dyreborg: Impro om Valby-lokaliteter, Tore Leifer: Causerier over Valby Langgade.
Derudover var der Valby Kunstquiz med Tore Leifer, og Peter Dyreborg og DJ Noiz med Parafraser over Tom Kristensen og Bønnelycke, hvor 3 blandt publikum blev filmet, mens de læste en lille tekst op, som så blev vist i rappet version på storskærm.
Det hele blev pakket smukt ind af orkestret, som bl.a. består af Anders & Benjamin Koppel.
Der var noget for enhver smag, og rent personligt fik jeg gode input til Hvidovres kommende teaterfestival i 2014.
Sidst men ikke mindst vil jeg nævne, at det gav en god virkning at benytte film, fotos osv. på storskærmen i baggrunden, og det var hyggeligt at afslutte med fællessangen "Sikken voldsom trængsel ......" samt efterfølgende reception.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun