I DAG:
Anbefaling - Scene

6 store kongekroner!

performs Tom Waits anbefalet af Sissel Holse
29. oktober 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
HAN var der, lige foran det begejstrede publikum, der sad med klappende hænder og åben mund hele showet igennem.HAN var der da rytmen blev lagt af en fjerindholdig klappende rejsekuffert. HAN var der, da banjospilleren fyrede fantastiske toner af med en pistol som plektar, imens han via venstre øre fik rytmen blæst taktfast af en blæsebælg, udført af en gudsbenået dygtig performer udi ALT!! HAN var der, da den tørrede spaghetti rytmisk henholdsvis trommede på skindet på banjoen, for 3 slag senere at blive klippet af en klaprende hækkesaks,. HAN var der, da de to smukke og særprægede sangerinder jodlede, tostemmigt, og forøvrigt havde hver sin særegne lyd, som man ville ønske en lang koncertaften med. HAN var der, da den ene på den mest kærlige vis, fortærede 100 gr. Mørk pladechokolade, og sank sidste bid, på det sidste taktslag, lige foran øjnene på den ganske misundelige anden. HAN var der i den smukt guldindrammede accapella herrekvartet, der byttede hat og solbriller rytmisk, oplyst af en håndholdt staldpære. HAN var der fra første tone til sidste, på vejen hjem ad fuldmåne oplyst cykelsti.

Hvem var der?............TOM WAITS!!

Delikat og dedikeret præsenteret af 4 mænd og 2 kvinder, og mindst 100 forskelligartede instrumenter, der alle blev spillet på af imponerende musikalske performere.
DET BLIVER IKKE STØRRE! DET KAN IKKE GØRES BEDRE! DET VAR FÆNOMENALT samklang teater og musikkunst imellem.

ALDRIG før har jeg set, hørt eller oplevet en sådan multikunst.

Lórchestre d´homme-orchestres fra Canada, skynd jer at vende tilbage til det kolde nord. I behøver ikke ændre på noget som helst showet, for ved gentagelse når man at se og høre de små finurligheder, som gik lidt tabt i hengiven benovelse over så meget talent samlet på en så lille intim scene.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
DAMEKROP – ON TOUR
Spilleperiode 24. jan - 4. feb
AFBRUDT SAMLIV
Spilleperiode 14. sep - 2. okt
SUPERMAGT
Spilleperiode 12. sep - 2. mar
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan