I DAG:
Anbefaling - Scene

Kropsfremstilling

50 GRADES OF SHAME anbefalet af Hanne Løvendahl
23. maj 2019
Vurdering:
Samlet vurdering:
Et festligt pyntet Nørrebro Teater med bl.a. flotte blomsterdekorationer bød velkommen til åbningen af CphStage, og udstyret med velkomstdrink var vi parate til velkomsttalerne.

Det feministiske performance-kollektiv She She Pop fejrer 25 års Jubilæum og hædres med en pris for dets særlige rolle i tysk teater, så forventningerne var høje, for hvordan serverer man en fusion af Frühlings Erwachen fra 1891 og Fifty Shades og Grey fra 2012 for et dansk publikum?

Gruppen stiller bl.a. spørgsmålene: Hvad er sex? Hvad gør en kvinde til en kvinde og en mand til en mand?
Hvordan præger medierne vores forhold til erotik?

Ingen i gruppen er chef, og alle kan træde til og overtage hinandens roller som dramaturg, scenograf, instruktør og performer, og det at skuespillerne bruger deres eget privatliv i kunsten, dvs. iscenesætter egne tanker, følelser og dilemmaer, gør at de lykkes med at skabe en offentlig konfrontation i mødet med publikum.

Fin måde at gøre opmærksom på at det i sidste ende er ligegyldigt, om man er tynd, tyk eller???, for det vigtigste er at acceptere sin krop og ikke føle skam.

Jeg synes selv, jeg er rimelig god til tysk, men måtte dog indimellem skimme de engelske oversættelser, og kunne godt have tænkt mig, at forestillingen var på engelsk.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun